Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

Producători

Algo-Argila tibetana 500gr

Algo-Argila tibetana 500gr

Argila poate fii utilizata sub forma de cataplasme, pentru noduli tiroidieni, gusa, noduli mamari, prostata, dureri articulare.

Detalii


24,48 lei cu TVA

6 produse în stoc

Cura de baza este obligatorie pe durata a 3 saptamani, timp in care se bea apa argiloasa foarte tulbure, de 3 ori pe zi.


Administrare: Cura de baza este obligatorie pe durata a 3 saptamani, timp in care se bea apa argiloasa foarte tulbure, de 3 ori pe zi.

Argila poate fii utilizata sub forma de cataplasme, pentru noduli tiroidieni, gusa, noduli mamari, prostata, dureri articulare.

Prepararea cataplasmei
Din argila si putina apa se face o pasta groasa, consistenta , care se aplica pe locul bolnav în grosime de 0,5 - 1 cm, fie direct pe piele, fie pe un tifon. Cataplasmele se aplica de 2 - 3 ori pe zi, timp de 2-3 ore, sau se lasa de seara pana dimineata.

Cura de intretinere se continua in urmatoarele 4-6 luni luandu-se doar o doza dimineata, timp de 10 zile consecutiv in fiecare luna. In functie de vechimea bolii, de varsta, de stresul acumulat, de conditile de munca si de viata ale fiecaruia, cura de intretinere poate varia de la 10 zile pe lună la 15-20 de zile sau, in cazurile mai grave, cateva luni la rand fara intrerupere. Daca dupa cura de baza, problemele nu sunt rezolvate, acestea poate fi prelungita cu 1-2 saptamani. Supradozarea nu are efecte secundare.

Preparare: Intr-un pahar de sticla sau o cana de porţelan se pun 100-150ml apă. Se adaugă o linguriţă plină cu argilă sau un bulgăraş de argilă de mărimea unei nuci mici. Argila sub formă de bulgăraşi nu trebuie fărămiţată, întrucât se dizolvă singură in apă. Pregătirea argilei se face din ajun: se lasă de seara pâna dimineaţa, când este amestecată bine cu o spatulă de lemn şi se bea rapid foarte tulbure, pe stomacul gol, cu 30min înainte de masă. Sedimentul (ca un zaţ de cafea) se aruncă şi se pregăteşte apa cu argilă pentru masa următoare. Acest procedeu se repetă de 3 ori pe zi, înaintea meselor importante. Esenţial este să se bea apa argiloasă foarte tulbure înainte de masă, nu după masă. Cei care postesc sau nu mănâncă dimineaţa ori seara, pot consuma argila liniştiţi, fără a mânca nimic după aceea. Este important să nu se folosească în manipularea argilei metalul sau plasticul, ci numai sticlă, porţelanul sau lemnul.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.